Badminton och fest

 

Jag har otroligt nog börjat spela badminton igen! Efter att min hälsena gick av förra året har jag egentligen bara fått träna genom att gå. Det fungerar i och för sig väldigt bra att träna så men för att hålla formen måste jag ha annat för mig än att hela tiden gå runt   . Speciellt nu när julen är runt hörnet och julkinkan snart står på bordet. Jag har lovat mig själv att hålla vikten och att lägga mer pengar på mode nästa år! Visst, jag har redan idag badminton-1019135_1920en ganska stor budget för mina klädinköp men som man säger, mycket vill ha mer. Modeåret 2012 kommer bli grymt.

Snabb sväng tillbaka till badmintonen, jag vann! haha, nu har Stella inte heller spelat badminton på minst 3 år så kanske inte får skryta så mycket med det.

Mer då, vi var ute i svängen igår, (därför var det mycket bra att träna idag). Vi trodde att det bara skulle bli förfest hos Stella för hon har som köpt en massa vin på nätet men ,och kanske just för att hon hade gjort det, så stannade vi där hela kvällen, jag tror att jag steg innanför dörren hemma runt 6 tiden i morse   Men roligare kväll har jag inte haft på huur länge som helst och det blev ju inte direkt sämre av att jag hittade mitt nya favorit vin som jag nu har glömt namnet på haha, sviterna från att bli för full   Hoppas inte allt redan är städat och kastat så jag hinner skriva upp namnet för jag är ganska säker på att det var på bodegashop.com hon handlade så jag kan beställa själv nästa gång.

Det blev ett snabbt inlägg idag då jag har mycket att ta hand om till plugget imorgon. På återseende.