Dags att vårfixa i trädgården!

Påskhelgen är äntligen här, med god mat, påskgodis och ledighet! Själv har jag försökt använda lite av energin från all påskmat till att vårfixa lite i trädgården – alltid välbehövligt den här tiden på året! Det blev en hel del krattande av torra löv och kvistar som blivit kvar sedan i höstas, och även rabatterna fick sig en rensning från gamla torra växter och buskar som gjort sitt. Något annat som jag skulle ha gjort för länge sen är att plocka fram högtryckstvätten och blåsa bort gammal mossa och smuts från stenplattorna på terrassen, och nu blev det äntligen av. Plattorna blev som nya!

Jag passade också på att bygga ett fotbollsmål på tomten åt barnen – har tänkt göra det länge, eftersom flera bekanta redan har ett mål på tomten och har berättat hur kul de haft hela familjen när de spelat tillsammans. Det var faktiskt lättare än jag trodde att sätta ihop ett riktigt snyggt fotbollsmål, om jag får säga det själv, och jag kan tipsa om att köpa byggmaterialet till det från Skånska byggvaror, som jag gjorde. Enkelt att beställa, och snabb leverans, så att jag kunde sätta igång direkt med projektet.

Den avslutande touchen blev att plantera några lökar i rabatten – söta krokusar och ståtliga påskliljor som verkligen skapade vårstämning i trädgården!