Mysig husvagnsvecka

Trots att det kanske verkar som att husvagnssemestrar har varit mindre populära än exotiska utlandssemestrar finns det många anledningar att spendera en vecka i husvagn. Att semestra hemma i Sverige är på stark frammarsch och det finns många fina platser i Sverige att åka till så det är enkelt att fixa en trevlig vecka för familjen. Med husvagn får man en frihet som aldrig kan upplevas när man bor på hotell eller vandrarhem. Det är inte svårt att fixa en mysig husvagnsvecka som hela familjen kommer att njuta av.

Bestäm vart ni vill åka

Det finns många fantastiska campingplatser runt hela Sverige. Somliga längtar efter att sätta upp husvagnen på så kallade vildcampingar där man är riktigt nära naturen, medan andra föredrar campingar som har alla typer av bekvämligheter och faciliteter. På vildcampingar kan det ibland finnas enklare sanitära anläggningar och grillplatser, men här är det naturen i sig som är största dragplåstret. På riktigt stora och välutrustade campingar kan det finnas minigolf, spelhallar, riktigt fina sanitetsanläggningar, restauranger, bagerier och allt man kan tänka sig i form av underhållning. Semestern blir bättre om ni vet vart ni ska åka, så läs på om Sveriges bästa campingar redan innan för att hitta några favoriter. Tänk på att de allra mest populära campingarna blir fullbokade fort, därför är det bra att vara ute i god tid.

Roliga aktiviteter för alla

En husvagnssemester behöver inte bli dyr, men det är ett klokt val att välja en husvagn som håller bra standard för att ni inte ska tröttna. Ifall ni behöver lite hjälp med att köpa en husvagn, fundera på att taett banklån. jämför banker med Consida för att hitta bäst villkor. Beroende på vilken husvagn ni har kanske ni vill addera lite bekvämligheter. Det kan till exempel vara en bra idé att ta med sig lite sköna brassestolar, ett ihopfällbart bord med stolar för middagarna och en grill. Ett förtält kan göra campingupplevelsen mycket mer bekväm, eftersom det gör att man får ganska mycket extra utrymme att umgås i. Glöm inte att ta med er ficklampor, sällskapsspel och andra saker som ni kan använda tillsammans.