Nya inköp för en mysig höst

Hösten närmar sig med stormsteg vilket jag verkligen ser fram emot! Jag har alltid varit en höst-person som gärna kurar ihop mig i soffan med en filt och tända ljus. Under den här årstiden slappnar jag av och tar hand om mig själv på allra bästa sätt.

Dessutom älskar jag den där härliga nystartskänslan som infinner sig i september. Då får jag energi till att göra nya val i livet och påbörja sundare rutiner. Detta brukar jag motivera lite extra genom att köpa några nya presenter till mig själv varje höst. Med fina saker runt omkring sig är det lättare att ta tag i de lite jobbigare sakerna. Håll humöret uppe och belöna dig själv när du gjort något riktigt bra. Häng med så visar jag vad jag hittat den här gången!

Kaffetermosen

Sommaren var full med uteserveringsbesök, så nu vill jag vara mer ekonomisk. Istället för att köpa en kaffe på stan varje morgon brygger jag det hemma och tar med i en termos. Hos medtryck.com kan man beställa en Termos med personligt tryck, och det finns flera modeller att välja mellan. Vad som står på min är hemligt än så länge, men det är ett riktigt inspirerande citat.

Detta är också den perfekta presenten eftersom man kan skriva vad som helst på dem. En termos kan dessutom alla ha nytta av.

Den varma halsduken

Varje år investerar jag i en ny halsduk – jag kan helt enkelt inte låta bli. Finns det något härligare än att svepa in sig i en riktigt stor och varm halsduk när det blir kallt ute? Jag brukar köpa mina halsdukar i mellanprisklassen, ca 300 kronor är jag villig att lägga ut. Men vissa år har jag köpt en dyrare och andra år blir det bara en billig från H&M. Drömmen är att ha en stor halsduk i varm kashmirull. Någon gång ska den drömmen bli sann, men i år nöjer jag mig med en i ullblandning. Den är från Åhléns och blir som en stor filt när man vecklar ut den. Därför fungerar den som filt, halsduk och poncho på samma gång. Det perfekta plagget är det som har flera användningsområden.

Ny läsning

Nu ska jag dra ner på alla tv-serier jag följer och istället bli en riktig bokmal! Jag har köpt tre nya böcker, och fler ska det bli. Den jag läser just nu är Himmelstrand av John Ajvide Lindqvist. Det ska vara en riktigt läskig roman av skräckförfattaren. De böcker som ligger på tur är lite nyare. Den första är “Du” av Caroline Kepnes, mer känd som Netflix-serien “You”. Jag älskade serien så det ska bli spännande att läsa boken! Nästa bok är Sandra Beijers splitternya ungdomsroman “Mellan oss”.

Vilka böcker ska du läsa i höst?